Pålitelig og effektiv skadedyrkontroll

Har du behov for skadedyrkontroll?

ABC Skadedyrteknikk AS er en kompetent og veletablert aktør innen skadedyrkontroll. Med lang fartstid i bransjen kan vi tilby solide løsninger basert på høy kunnskap og anerkjente metoder. Vi utfører skadedyrkontroll for både private og bedrifter, og strekker oss meget langt for å imøtekomme alle dine ønsker og behov.

I «Forskrift om skadedyrbekjempelse» står at både eiere og brukere av bygninger er pålagt å sjekke at det finnes et internt kontrollsystem i forhold til å forebygge, oppdage og utrydde skadedyr. Vi tilbyr skreddersydde løsninger innen skadedyrkontroll som passer for både deg og myndighetenes krav.

Ønsker du å høre mer om hvordan vi kan bistå deg med skadedyrbekontroll er det bare å kontakte oss på mail eller telefon 913 81 160

Dersom du har problemer med noen av disse kategoriene av skadedyrene:

Rotter og Mus

Maur og Veps

Kakkerlakker

Biller

Fluer

Mygg

Møll

Fugler

Virveldyr

Blodsugere

Diverse småkryp

Kan du trygt ta kontakt med oss!

Pris på skadedyrkontroll varierer alltid ut i fra hvilket skadedyr det er, omfanget og ønsket løsning. Ta derfor kontakt i dag for å motta uforpliktende tilbud fra oss. Vårt team av serviceteknikere er nøye utvalgt slik at det forener våre ønsker om å tilby størst mulig kompetanse og kundeservice.

ABC Skadedyrteknikk AS er et firma som ble etablert i 1995. Vår solide innsats innen skadedyrkontroll har bidratt til vår omfattende portefølje av fornøyde kunder med ønske effektive og pålitelige løsninger. Vi har kompetanse og kapasitet til å påta oss selv krevende oppdrag på området.

Vi er et offentlig godkjent firma som har sin virksomhet i Oslo, Akershus, Østfold, Buskerud, Vestfold, Telemark, Aust og Vest Agder. Vårt hovedkontor ligger i Lier kommune i Buskerud.

ABC Skadedyrteknikk AS: har egen biolog og våre ansatte har inntil 25 år erfaring fra bransjen. Vi har kunnskapen og erfaringen vi behøver for å kunne bistå med å bli kvitt dine problemer og bekymringer med skadene billene gjør på din bolig.. Alle våre ansatte er godkjent av Folkehelseinstituttet.

Dersom du har spørsmål vedrørende vårt tilbud innen skadedyrkontroll er det bare å kontakte oss på enten telefon eller mail.

Kontaktinformasjon:

Vi dekker hele øst- og sørlandsområdet.
Ta kontakt når du har spørsmål om skadedyr!

Telefon: 913 81 160 / E-post: post@skadedyrteknikk.no

Ta kontakt i dag!

jordveps
moll
mygg
rotter
husbukk
Menu