Vi har spisskompetanse på skadedyrbekjempelse

skadedyrbekjempelse

ABC Skadedyrteknikk AS er det trygge valget når du har behov for skadedyrbekjempelse. Vi har mange års bransjeerfaring, og vi kan derfor tilby skadedyrbekjempelse basert på godt innarbeidede rutiner og omfattende kunnskap. Vi tilbyr skadedyrbekjempelse som enkeltoppdrag og på regelmessig basis. Våre tjenester innen skadedyrbekjempelse retter seg mot både bedrifter og private. Vi har akuttservice i tilfelle av situasjoner som krever umiddelbar handling.

Våre servicekonsulenter har lokalkunnskaper om skadedyr fra sitt distrikt. De reiser fra kunde til kunde og blir administrert fra hovedkontoret. På denne måten slipper vi fordyrende mellomledd. Langt samarbeid med europeiske leverandører har gitt oss gode innkjøpsavtaler. Vi kan derfor tilby svært konkurransedyktige priser på våre skadedyr-tjenester.

Ønsker du å høre mer om hvordan vi kan bistå deg med skadedyrbekjempelse er det bare å kontakte oss på mail eller telefon 41 41 41 28

Dersom du har problemer med noen av disse kategoriene av skadedyrene:

Rotter og Mus

Maur og Veps

Kakkerlakker

Biller

Fluer

Mygg

Møll

Fugler

Virveldyr

Blodsugere

Diverse småkryp

Kan du med trygghet ta kontakt med oss. I løpet av vår levetid har vi opparbeidet oss en solid kunnskap om skadedyr generelt, men også hvordan utføre skadedyrbekjempelsen på mest mulig effektiv og skånsom måte. Vi har vår egen biolog som holder våre produkter oppdaterte. På den måten tar ikke dine omgivelser skade av vår skadedyrbekjempelse.

Vår lange fartstid i bransjen har bidratt til at vi har kunnet inngå gunstige avtaler med ulike europeiske leverandører. Dette betyr at vi kan tilby skadedyrbekjempelse til svært fordelaktige priser – uten at vi går på kompromiss når det gjelder kvalitet. Vårt attraktive tilbud dekker Oslo, Akershus, Østfold, Buskerud, Vestfold, Telemark, Aust og Vest Agder. Vi har vårt hovedkontor i Lier kommune i Buskerud.

Vi er en bedrift med stor yrkesstolthet – noe som avspeiles i både vårt høye fagnivå og vårt fokus på kundeservice. I oss har du en pålitelige samarbeidspartner som alltid setter deg i sentrum for våre aktiviteter. Vi strekker oss med andre ord langt for å skreddersy løsninger innen skadedyrbekjempelse som imøtekommer akkurat deg og dine behov.

 

Kontaktinformasjon:

Vi dekker hele øst- og sørlandsområdet.
Ta kontakt når du har spørsmål om skadedyr!

Telefon: 41 41 41 28 / E-post: post@anticimex.no

Ta kontakt i dag!

jordveps
moll
mygg
rotter
husbukk
Menu