Om oss

ABC Skadedyrteknikk AS: – Hjelper deg med skadedyr.

ABC Skadedyrteknikk AS er et firma som ble etablert i 1995, og kan tilby solide løsninger basert på høy kunnskap og anerkjente metoder for både private og bedrifter.

 

I 2018 ble vi en del av Anticimex!

Vi har vært på utkikk etter en seriøs samarbeidspartner innen skadedyrbekjempelse, som tenker innovativt og setter kunder, naturen og omgivelsene i fokus. Det at vi nå slår oss sammen med Norges største selskap innen skadedyrkontroll kommer til å gi oss mange fordeler i tiden fremover for våre kunder og ansette, samtidig som vi kan gi Anticimex lokal kompetanse.

Anticimex har i mange år jobbet med alternative miljøvennlige løsninger når det kommer til bekjempelse av skadedyr, og dette er noe vi har merket at flere av våre kunder har etterspurt, derfor var Anticimex et naturlig valg for oss. De er det eneste skadedyrselskapet i Norge som er miljøsertifisert etter standarden ISO 14001, samt at de har produkter som gjør det mulig å levere 100% giftfri skadedyrkontroll, noe som understreker deres miljø- og kvalitetsfokus.

Vi i ABC Skadedyrteknikk ser frem til et godt samarbeid med Anticimex i fremtiden, og gleder oss til å dra nytte av deres erfaringer, arbeidsmetoder og resurser samtidig som vi tilfører lokal kompetanse som vi er sikre på vil gagne alle våre kunder.

– Jørn-Inge Thomassen, ABC Skadedyrteknikk.

 

Kontaktinformasjon

Vi dekker hele øst- og sørlandsområdet, og sammen med Anticimex er vi landsdekkende.
Ta kontakt når du har spørsmål om skadedyr!

Telefon: 913 81 160 / E-post: post@skadedyrteknikk.no

Du kan også ringe direkte til Anticimex på: 41 41 41 28

Ta kontakt i dag!

jordveps
moll
mygg
rotter
husbukk
Menu