Velkommen til ABC Skadedyrteknikk AS – spesialister på skadedyr

Har du problemer med skadedyr i hus?

ABC Skadedyrteknikk AS tar på seg oppdrag med å bekjempe de fleste skadedyr.
Eksempler på skadedyr vi bekjemper er: stokkmaur, rotter, mus, veps, borebiller, husbukk, veggedyr, kakerlakker m.m. Vi tilbyr rask og effektiv hjelp til lave priser på skadedyr i hus.

ABC Skadedyrteknikk AS har lang fartstid i bransjen.

Vårt tilbud innen bekjempelse av skadedyr er sammensatt ut fra ønsket om å tilby komplette løsninger for både private og bedrifter. Med vår lange erfaring i bransjen har vi inngående kunnskap om de ulike behovene for håndtering av skadedyr, og vi kan enkelt tilpasse våre løsninger for akkurat deg og dine behov.

Vår bedrift preges av høy yrkesstolthet og stor faglighet.

Dette er noe som alle våre løsninger innen bekjempelse av skadedyr avspeiler. For oss er det avgjørende at du som kunde er fornøyd med våre tjenester, og derfor strekker vi oss langt for å skreddersy løsninger som både imøtekommer dine behov og våre egne strenge kvalitetskrav.

Vi implementerer utelukkende anerkjente teknikker og utstyr fra velrenommerte produsenter.

Slik sikrer vi oss resultater langt over vanlig standard – hver gang. Våre gode kontakter til nøye utvalgte leverandører sikrer at vi kan ha en meget hyggelig prispolitikk.

Vi har høy dekningsgrad og tilbyr våre attraktive løsninger i Oslo, Akershus, Østfold, Buskerud, Vestfold, Telemark, Aust og Vest Agder.

Ta gjerne kontakt på telefon eller mail dersom du har spørsmål vedrørende vårt tilbud innen bekjempelse av skadedyr.

jordveps
moll
mygg
rotter
husbukk
Menu