Møll som plager

Har du problemer med møll i boligen kan det være nyttig å ta kontakt med noen som har kompetanse på skadedyrsbekjempelse. Selv om vi tenker at sommerfugler er fargerike og vakre, er flesteparten av de ca. 170 000 artene skumrings- eller nattaktive og kalles derfor møll.

Dersom du er usikker på om du har et problem med møll er det bare å ringe oss på 913 81 160.

Det som er spesielt med møll er at de i larvestadiet er i stand til å utrette skade. Larvene, som senere blir møll, er utstyrt med bitende munndeler som hurtig kan sette til livs store mengder næring. Når larvene går løs på matvarer og tekstiler kan det forårsake store kostnadsmessige tap.

Hovedsaklig har vi tre typer møll som kan utgjøre skader eller opptrer sjenerende her i Norge. Det er melmøll som forurenser poser med mel, frokostblandinger o.l., tørrfruktmøll som forurenser tørre matvarer og klesmøll som er mest glad i å spise tekstiler. Det er generelt viktig å handle med en gang man har mistanke om at det finnes møll til stede.

Forebyggende tiltak mot møll kan blant annet være å ha mat i helt tette beholdere, sørge for grundig rengjøring, kulde- eller varmebehandle infiserte varer eller få gjennomført en kjemisk behandling.

ABC Skadedyrteknikk AS er det trygge valget når du har behov for bekjempelse av møll. Vi har mange års bransjeerfaring, og vi kan derfor tilby profesjonelle metoder for å bli kvitt dine problemer med møll. Våre tjenester innen bekjempelse av skadedyr er basert på godt innarbeidede rutiner og omfattende kunnskap.

Vår lange fartstid i bransjen har bidratt til at vi har kunnet inngå gunstige avtaler med ulike europeiske leverandører. Dette betyr at vi kan bekjempe møll- problemer til svært fordelaktige priser – uten at vi går på kompromiss når det gjelder kvalitet. Vårt attraktive tilbud dekker Oslo, Akershus, Østfold, Buskerud, Vestfold, Telemark, Aust og Vest Agder. Vi har vårt hovedkontor i Lier kommune i Buskerud.

Vi tilbyr en helt gratis inspeksjon og kan dermed hurtig finne ut av om du har et stort problem med møll som skal håndteres.

jordveps
moll
mygg
rotter
husbukk
Menu