Maur som ubuden gjest

Har du store forekomster av maur i boligen anbefaler vi at du hurtig utforsker hvorvidt dette kan være et skadedyrsproblem. Dersom det er mange maur kan de sammen fortære isopor og lage farlige hulrom. ABC Skadedyrteknikk har lang erfaring i å fjerne maur og andre skadedyr fra boliger.

Selv om det regnes å være over 12 000 arter maur over hele verden, har man her hjemme i Norge kun registrert i overkant av femti. Av disse er det spesielt tre typer maur som vi hjelper våre kunder med å bli kvitt. Stokkmauren skal man holde spesielt utkikk etter da denne går løs på treverk, vegger og konstruksjon. Videre har vi en kjent maur, nemlig sukkermauren, som kan gjemme seg blant annet i isopor, mur, råteskadet treverk og mange andre steder. Man har også maur som er innførte fra andre deler av verden og som ofte lever i hus.

Et sikkert tegn på at maur har bosatt seg hjemme hos deg, er om du opplever maur hele året. Også på vinteren. Det er enkelt ting man kan gjøre for å forebygge at maur slår seg ned i din bolig. Først og fremst kan det være smart å legge stener ut fra grunnmuren. Dernest skal man alltid sørge for å holde det rent og ryddig i området rundt huset.

Har du problem med maur kommer vi gjerne på en gratis inspeksjon og vurderer problemet for deg. Her vil vi også komme med forslag til bekjempelse.

Kontakt oss gjerne dersom du har spørsmål angående bekjempelse av maur eller andre typer skadedyr.

jordveps
moll
mygg
rotter
husbukk
Menu