Mygg som et skadedyr

For de fleste er mygg bare et lite irritasjonsproblem i noen få måneder av året, men faktum er at mygg faktisk kan gjøre skade på både mennesker og vegetasjon. Vi har lang erfaring med å bekjempe skadedyr og kommer gjerne hjem til deg om du tror du har et problem. Nedenfor kan du lese om forskjellige mygg, hvilken skade de kan påføre og hvordan man kan gjennomføre forebyggende tiltak.

Sommerfuglmygg er helt harmløs, men om du treffer på denne typen mygg i store forekomster kan dette indikere at det er en kloakklekkasje. For å hindre disse i å etablere seg skal man kontrollere kloakk, rense sluk og vannlås, samt at man ikke skal kaste matrester i kummen.

Hærmygg er en art som gjerne går løs på planter. Spesielt i veksthus kan disse gjøre store skader. I husholdningen kommer de gjerne inn med nye potteplanter. Har man denne type mygg skal man unngå overvanning og gjerne la jorden tørke ut, legge et lag sand over jorda og om du bruker gule limfeller vil du fange de voksne.

Stikkmyggen er den kanskje mest kjente. Et stikk fra en slik mygg kan føre til allergiske reaksjoner og psykiske plager. I andre deler av verden kan et stikk fra en slik mygg føre til malaria og andre sykdommer. For å hindre stikk fra denne typen mygg er det mest effektive man kan gjøre å beskytte med repellenter og myggnett.

Kjemisk bekjempelse anbefales ikke mot mygg med mindre det er helt nødvendig.

Siden vår oppstart i 1995 har vi hatt ekstremt høyt fokus på biologi og forsking noe som har resultert i at vi har effektive og skånsomme midler og teknikker for å bli kvitt problemene med fluer og mygg i husstander. Våre attraktive og effektive metoder dekker områdene Oslo, Akershus, Østfold, Buskerud, Vestfold, Telemark, Aust og Vest Agder. Vi har vårt hovedkontor i Lier kommune i Buskerud.

Ønsker du mer informasjon om bekjempelse av mygg eller en gratis inspeksjon er det bare å ta kontakt med oss.

Kontaktinformasjon:

Aust- Vest Agder: 99 49 32 80 agder@skadedyrteknikk.no

Telemark: 99 49 32 80 / 47 71 72 71 post@skadedyrteknikk.no

Vestfold: 97 53 14 65 / 47 71 72 71 post@skadedyrteknikk.no

Buskerud: 91 88 78 13 / 91 39 06 55 post@skadedyrteknikk.no

Oslo / Akershus: 47 71 72 71 / 97 53 14 65 post@skadedyrteknikk.no

 

jordveps
moll
mygg
rotter
husbukk
Menu