Fluer som sjenerer

Få ting er vel så irriterende som fluer du hører om natten når du ikke får sove. Fluer som alltid virrer rundt lyskilder og faller døde om i vinduskarmer kan være sjenerende, men det finnes alltid en løsning.

ABC Skadedyrteknikk AS tilbyr en kostnadsfri inspeksjon og sørger for at farlige fluer hurtig oppdages og bekjempes.
Ring 913 81 160 i dag!

– Etter denne inspeksjonen kan vi fortelle deg hva som skal til for at ditt problem skal løses.

Noen fluer er fullstendig ufarlige og utgjør ingen annen trussel enn å være irriterende, mens andre fluer kan bære med seg sykdom eller forderve mat som ikke er pakket ordentlig inn. Det finnes også fluer som er farlige for sauer med åpne sår og som legger egg i matvarer. Selv om det kanskje høres dramatisk ut er det viktig å minne om at de fleste fluer er fullstendig ufarlige.

Fluer, sammen med mygg, er insekter som hører til i delgruppen tovinger (Diptera). Dette betyr at de kun har ett enkelt vingepar. Det vingeparet som er bakerst på mange insekter er hos fluer omdannet til ett par med svingkøller. Her i landet finnes det ca. tre tusen arter fluer, og kun noen få av disse artene er til sjenanse for mennesker og husdyr. Derimot kan mange fluearter gjør store skader i landbruket.

Les mer om mygg

Siden vår oppstart i 1995 har vi hatt ekstremt høyt fokus på biologi og forsking noe som har resultert i at vi har effektive og skånsomme midler og teknikker for å bli kvitt problemene med fluer og mygg i husstander. Våre attraktive og effektive metoder dekker områdene Oslo, Akershus, Østfold, Buskerud, Vestfold, Telemark, Aust og Vest Agder. Vi har vårt hovedkontor i Lier kommune i Buskerud.

Dersom du ønsker mer informasjon om bekjempelse av fluer, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss for gode råd og tips.

 

 

jordveps
moll
mygg
rotter
husbukk
Menu