Småkryp som gjør skade

Betegnelsen småkryp dekker mange forskjellige arter av insekter og andre leddyr. På disse sidene kan man gå inn på hvert enkel småkryp og finne ut hvilken skade de forårsaker og hva du kan gjøre for å bli kvitt problemet.

Har du problemer med noen av dyrene i denne kategorien kan du ringe oss på 913 81 160.

Noen småkryp er ufarlige og enkle å kvitte seg med, mens andre derimot kan gjøre store skader dersom man ikke sørger for at de forsvinner fra boligen. Vi har lang erfaring med å bekjempe småkryp og skadedyr, og dersom du tror du har et problem er det bare å ta kontakt med oss. Vi kommer også gjerne til din bolig for en kostnadsfri befaring.

Etter en slik befaring vet vi hva slags småkryp du har og hvordan vi skal løse problemet på best mulig måte. Det er naturligvis flere tiltak man kan gjøre for å redusere muligheten for småkryp i boligen. Redusere fuktighet, tette sprekker, fjerne søppel og generell rengjøring sørger for at småkryp får det litt vanskeligere med å etablere seg. Under hvert enkelt småkryp i menyen finner du flere slike råd.

Noen ganger holder det med at vi kommer en enkelt gang for å fjerne småkryp, mens det andre ganger kan være nødvendig med flere besøk. Dette er noe vi vet etter den innledende inspeksjonen.

ABC Skadedyrteknikk AS er det trygge valget når du har behov for bekjempelse av småkryp. Vi har mange års bransjeerfaring, og vi kan derfor tilby profesjonelle metoder for å bli kvitt dine problemer med småkryp. Våre tjenester innen bekjempelse av småkryp er basert på godt innarbeidede rutiner og omfattende kunnskap.

Vår lange fartstid i bransjen har bidratt til at vi har kunnet inngå gunstige avtaler med ulike europeiske leverandører. Dette betyr at vi kan bekjempe småkryp til svært fordelaktige priser – uten at vi går på kompromiss når det gjelder kvalitet. Vi er tilgjengelige i områdene Oslo, Akershus, Østfold, Buskerud, Vestfold, Telemark, Aust og Vest Agder. Vi har vårt hovedkontor i Lier kommune i Buskerud.

Kontakt oss gjerne for mer informasjon om skadedyr eller om du ønsker en inspeksjon.

jordveps
moll
mygg
rotter
husbukk
Menu