Veggedyr er et voksende problem

Veggedyr (Cimex lectularius)
Har du problemer med veggedyr?
Ta kontakt for en uforpliktende inspeksjon. Tlf. 913 81 160

Sliter du med veggdyr?

Veggdyr blir et stadig større problem her til lands. Mange tror at forekomst av veggdyr henger sammen med dårlig hygiene. Men dette er feil. Faktisk har rengjøring og hygiene nesten ingen effekt på dette skadedyret. Grunnen er at dette skadedyret utelukkende lever av å suge menneskeblod og derfor ikke påvirkes av rengjøring.

På grunn av dyrenes atferd med å gjemme seg i de minste sprekker og hulrom er de dessuten svært vanskelige å lokalisere. Veggdyr er nattaktive – noe som også bidrar til at det er vanskelig å finne dyrene.

Etter å ha vært nesten utryddet i Norge på 50-tallet har høyere reiseaktivitet og større resistens mot insektmidlene gjort at veggdyr igjen er i stor framgang – både i Norge og globalt. Spesielt private husholdninger, studenthybler, hoteller og overnattingssteder opplever stadig fler utbrudd av veggdyr. Man finner veggedyrene erfaringsmessig bak de fleste listene man har i et hus; gulv, tak, dør og vindu. Vi har også sett mange tilfeller hvor veggedyrene gjemmer seg på baksiden av skap og bilder. Det gjelder å lete grundig.

ABC Skadedyrteknikk AS er det pålitelige valget når du ønsker profesjonelle løsninger på skadedyrproblemet.
Vi implementerer solide kompetanser, avansert utstyr og anerkjente teknikker i vår bekjempelse av skadedyr. Vi skreddersyr løsningene slik at dine ønsker og behov imøtekommes i størst mulig omfang.

ABC Skadedyrteknikk AS er et firma som ble etablert i 1995. Vi er et offentlig godkjent firma som har sin virksomhet i Oslo, Akershus, Østfold, Buskerud, Vestfold, Telemark, Aust og Vest Agder. Vårt hovedkontor ligger i Lier kommune i Buskerud.

ABC Skadedyrteknikk AS har egen biolog og våre ansatte har inntil 25 år erfaring fra bransjen. Vi har kunnskapen og erfaringen vi behøver for å kunne levere tjenester av høy kvalitet. Alle våre ansatte er godkjent av Folkehelseinstituttet.

Har du spørsmål vedrørende bekjempelse av veggdyr er det bare å ta kontakt på enten mail eller telefon.

jordveps
moll
mygg
rotter
husbukk
Menu